OM MEG

Hei!

Mitt navn er Ane Eline Sandberg, jeg er 21 år og kommer fra Lillestrøm. Jeg går mitt andre år på Høyskolen Kristiania (Markedshøyskolen), hvor jeg studerer PR- og samfunnspåvirkning. Denne våren skal jeg spesialisere meg innenfor emne “digital markedsføring”. Jeg har valgt å fordype meg i dette emnet fordi jeg ønsker å få en bredere forståelse av den digitale verdenen som vi er en del av, og som stadig er i utvikling. På grunn av den kontinuerlige utviklingen tror jeg dette faget kan bli spennende, lærerikt og ikke minst nyttig – både for egeninteresse og i jobbsammenheng.

Som person er jeg ansvarlig, positiv, lærelysten og imøtekommende. Jeg anser meg selv som fleksibel og jeg liker å ta utfordringer på strak arm. Jeg trives også godt med en travel arbeidsdag.

Vedsiden av studiene har jeg også interesse for foto- og redigering samt mote- og livsstil.

Bloggen vil i hovedsak dreie seg om Digital Markedsføring, men med personlige innspill om andre ting som opptar meg, meninger, tanker og tips, relatert til studiet. Digital markedsføring er et fag jeg anser som muligens kan oppta mange, og jeg ønsker å dele min læring og erfaringer med studenter, bransjen og andre interesserte.

Takk for at du tar turen innom bloggen min og ta gjerne kontakt!

– Ane Sandberg

Klikk her for kontaktinformasjon!